Impact of yeast selection on composition of vinegar fermented from pomace of a Finnish apple cultivar
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Wang, Qizai; Laaksonen, Oskar; Xifre Pujol, Elsa; Heinonen, Maarit; Yang, Baoru; Kelanne, Niina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
62
Artikelnummer
105447
Sidor
12 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fbio.2024.105447
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja