undefined

Impact of yeast selection on composition of vinegar fermented from pomace of a Finnish apple cultivar

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Wang, Qizai; Laaksonen, Oskar; Xifre Pujol, Elsa; Heinonen, Maarit; Yang, Baoru; Kelanne, Niina

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Heinonen Maarit Orcid -palvelun logo

Åbo universitet

Yang Baoru

Kelanne Niina

Laaksonen Oskar

Wang Qizai

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

62

Artikelnummer

105447

Sidor

12 p.

Publikationsforum

82822

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fbio.2024.105447

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja