undefined

Biodegradable active packaging as an alternative to conventional packaging: A case study with chicken fillets

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John Erik; Le, Trung Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg

Organisationer och upphovspersoner

Åbo Akademi

Le Trung Anh Orcid -palvelun logo

Huynh Tan Phat Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

10

Nummer

5

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods10051126

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja