Biodegradable active packaging as an alternative to conventional packaging: A case study with chicken fillets
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John Erik; Le, Trung Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Le Trung Anh
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Industriell bioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/foods10051126
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja