undefined

The effect of direct and counter-current flow-through delignification on enzymatic hydrolysis of wheat straw, and flow limits due to compressibility

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Pihlajaniemi, Ville; Sipponen, Mika Henrikki; Pastinen, Ossi; Nyyssölä, Antti; Laakso, Simo

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Sipponen Mika Orcid -palvelun logo

Pastinen Ossi

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nyyssölä Antti

Pihlajaniemi Ville

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

113

Nummer

12

Sidor

2605-2613

Publikationsforum

52458

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Materialteknik; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Medicinsk bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/bit.26030

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja