undefined

Impact of Enzymatic and Microbial Bioprocessing on Protein Modification and Nutritional Properties of Wheat Bran

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Arte, Elisa Kristiina; Rizzello, Carlo G.; Verni, Michela; Nordlund, Emilia; Katina, Kati Kristiina; Coda, Rossana

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Arte Elisa Kristiina

Katina Kati Kristiina

Coda Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Tahiti

Volym

63

Nummer

39

Sidor

8685-8693

Publikationsforum

71538

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja