Spruce galactoglucomannans in rapeseed oil-in-water emulsions: Efficient stabilization performance and structural partitioning
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Mikkonen, Kirsi Susanna; Xu, Chunlin; Berton-Carabin, Claire; Schroën, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Åbo Akademi
Xu Chunlin
Helsingfors universitet
Mikkonen Kirsi Susanna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
52
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2015.08.009
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja