undefined

Spruce galactoglucomannans in rapeseed oil-in-water emulsions: Efficient stabilization performance and structural partitioning

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Mikkonen, Kirsi Susanna; Xu, Chunlin; Berton-Carabin, Claire; Schroën, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Åbo Akademi

Xu Chunlin

Helsingfors universitet

Mikkonen Kirsi Susanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

52

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2015.08.009

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja