undefined

Spruce galactoglucomannans inhibit lipid oxidation in rapeseed oil-in-water emulsions

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Lehtonen, Mari Inkeri; Teräslahti, Suvi; Xu, Chunlin; Yadav, Madhav P.; Lampi, Anna-Maija; Mikkonen, Kirsi Susanna

Organisationer och upphovspersoner

Åbo Akademi

Xu Chunlin

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Mikkonen Kirsi Susanna

Lehtonen Mari Inkeri

Teräslahti Suvi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

58

Sidor

255-266

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2016.03.006

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja