undefined

Reorganisation of starch, proteins and lipids in extrusion of oats

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Moisio, Timo; Forssell, Pirkko M.; Partanen, Riitta H.; Damerau, Annelie; Hill, Sandra

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Damerau Annelie

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Forssell Pirkko M.

Partanen Riitta H.

Moisio Timo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Cereal Science

Volym

64

Sidor

48-55

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2015.04.001

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja