Reorganisation of starch, proteins and lipids in extrusion of oats
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Moisio, Timo; Forssell, Pirkko M.; Partanen, Riitta H.; Damerau, Annelie; Hill, Sandra
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Damerau Annelie
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
64
Sidor
48-55
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig teknik och teknologi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2015.04.001
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja