Oat protein solubility and emulsion properties improved by enzymatic deamidation
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Jiang, Zhongqing; Sontag-Strohm, Tuula S.; Salovaara, Hannu O.; Sibakov, Juhani K.; Kanerva, Päivi M.; Loponen, Jussi
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Jiang Zhongqing
Salovaara Hannu
Loponen Jussi
Kanerva Paivi
Sontag-Strohm Tuula
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Sibakov Juhani K.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
64
Sidor
126-132
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2015.04.010
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja