undefined

Oat protein solubility and emulsion properties improved by enzymatic deamidation

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Jiang, Zhongqing; Sontag-Strohm, Tuula S.; Salovaara, Hannu O.; Sibakov, Juhani K.; Kanerva, Päivi M.; Loponen, Jussi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Jiang Zhongqing

Salovaara Hannu

Loponen Jussi

Kanerva Paivi

Sontag-Strohm Tuula

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Cereal Science

Volym

64

Sidor

126-132

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2015.04.010

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja