undefined

Enhancing science-policy interfaces for food systems transformation

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Singh, Brajesh K.; Arnold, Tom; Biermayr-Jenzano, Patricia; Broerse, Jacqueline; Brunori, Gianluca; Caron, Patrick; De Schutter, Olivier; Fan, Shenggen; Frazo, Jessica; Fraser, Evan; Gurinovic, Mirjana; Hugas, Marta; McGlade, Jacqueline; Nellemann, Christine; Njuki, Jemimah; Sonnino, Roberta; Tuomisto, Hanna L.; Tutundjian, Seta; Webb, Patrick; Wesseler, Justus
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna L.

Naturresursinstitutet

Tuomisto Hanna Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Nature food

Volym

2

Sidor

838–842

Publikationsforum

88889

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Social- och samhällspolitik

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1038/s43016-021-00406-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja