Authentication of extra virgin Argan oil by selected-ion flow-tube mass-spectrometry fingerprinting and chemometrics
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Kharbach, Mourad; Yu, Huiwen; Kamal, Rabie; Marmouzi, Ilias; Alaoui, Katim; Vercammen, Joeri; Bouklouze, Abdelaziz; Vander Heyden, Yvan
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kharbach Mourad
Uleåborgs universitet
Kharbach Mourad
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
383
Artikelnummer
132565
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodchem.2022.132565
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja