undefined

Authentication of extra virgin Argan oil by selected-ion flow-tube mass-spectrometry fingerprinting and chemometrics

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Kharbach, Mourad; Yu, Huiwen; Kamal, Rabie; Marmouzi, Ilias; Alaoui, Katim; Vercammen, Joeri; Bouklouze, Abdelaziz; Vander Heyden, Yvan

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kharbach Mourad

Uleåborgs universitet

Kharbach Mourad

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

383

Artikelnummer

132565

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.132565

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja