undefined

Modulation of the food microbiome by apple fruit processing

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Wicaksono, Wisnu Adi; Buko, Aisa; Kusstatscher, Peter; Sinkkonen, Aki; Laitinen, Olli H.; Virtanen, Suvi M.; Hyöty, Heikki; Cernava, Tomislav; Berg, Gabriele

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Sinkkonen Aki Orcid -palvelun logo

Tammerfors universitet

Virtanen Suvi M.

Hyöty Heikki

Laitinen Olli H.

Tammerfors universitetssjukhus

Hyöty Heikki

Virtanen Suvi M.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food microbiology

Volym

108

Artikelnummer

104103

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biomedicinska vetenskaper; Hälsovetenskap; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.fm.2022.104103

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja