Modulation of the food microbiome by apple fruit processing
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Wicaksono, Wisnu Adi; Buko, Aisa; Kusstatscher, Peter; Sinkkonen, Aki; Laitinen, Olli H.; Virtanen, Suvi M.; Hyöty, Heikki; Cernava, Tomislav; Berg, Gabriele
Organisationer och upphovspersoner
Institutet för hälsa och välfärd
Virtanen Suvi M.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
108
Artikelnummer
104103
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper; Hälsovetenskap; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.fm.2022.104103
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja