Fermentation quality and bacterial ecology of grass silage modulated by additive treatments, extent of compaction and soil contamination
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Franco, Marcia; Tapio, Ilma; Pirttiniemi, Juho; Stefański, Tomasz; Jalava, Taina; Huuskonen, Arto; Rinne, Marketta
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Förläggare
Volym
8
Nummer
4
Artikelnummer
156
Sidor
16 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Publiceringsavgift för öppen tillgång €
1398
Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften
2022
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Jordbruksbioteknologi; Ekologi, evolutionsbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/fermentation8040156
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja