undefined

Food insecurity among Finnish private service sector workers: Validity, prevalence, and determinants

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Walsh, Hanna M.; Nevalainen, Jaakko; Saari, Tiina; Uusitalo, Liisa; Näppilä, Turkka; Rahkonen, Ossi; Erkkola, Maijaliisa

Organisationer och upphovspersoner

Tammerfors universitet

Walsh Hanna

Nevalainen Jaakko Orcid -palvelun logo

Uusitalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Saari Tiina Orcid -palvelun logo

Näppilä Turkka Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Walsh Hanna M.

Uusitalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Rahkonen Ossi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Public Health Nutrition

Volym

25

Nummer

4

Sidor

829 - 840

Publikationsforum

65743

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

1843

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S1368980022000209

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja