Avoimen toimintakulttuurin CampusOnline-verkkokurssit
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Puhakka-Tarvainen, Helena; Varis, Kaisa; Kärki, Anne; Lehto, Anttoni; Latvanen, Jaana; Päällysaho, Seliina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Avoin TKIO -keittokirja : Reseptejä avoimempaan tutkimukseen ja oppimiseen
Förläggare
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Sidor
12 - 13
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Pedagogik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja