undefined

The perceived openness to interpretation of food inspection grading associates with disagreements between inspectors and food business operators

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Kaskela, Jenni; Ollila, Sari; Vainio, Annukka; Lundén, Janne

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vainio Annukka

Lunden Janne

Kaskela Jenni

Ollila Sari

Naturresursinstitutet

Vainio Annukka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

128

Artikelnummer

108207

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108207

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja