undefined

Ovalbumin production using Trichoderma reesei culture and low-carbon energy could mitigate the environmental impacts of chicken-egg-derived ovalbumin

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Järviö, Natasha; Parviainen, Tuure; Maljanen, Netta Leena; Kobayashi, Yumi; Kujanpää, Lauri; Ercili-Cura, Dilek; Landowski, Christopher P.; Ryynänen, Toni; Nordlund, Emilia; Tuomisto, Hanna L.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna

Järviö Natasha

Maljanen Netta-Leena

Ryynänen Toni

Parviainen Tuure

Kobayashi Yumi

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Landowski Christopher P. Orcid -palvelun logo

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Kujanpää Lauri Orcid -palvelun logo

Parviainen Tuure Orcid -palvelun logo

Naturresursinstitutet

Tuomisto Hanna L.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Nature food

Volym

2

Nummer

12

Sidor

1005-1013

Publikationsforum

88889

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Ekologi, evolutionsbiologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1038/s43016-021-00418-2

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja