undefined

Oat protein concentrates with improved solubility produced by an enzyme-aided ultrafiltration extraction method

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Immonen, Mika J; Myllyviita, Julia ; Sontag-Strohm, Tuula; Myllärinen, Päivi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Immonen Mika J

Sontag-Strohm Tuula

Aalto-universitetet

Myllyviita Julia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

10

Nummer

12

Artikelnummer

foods-1482289

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöteknik; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.3390/foods10123050

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja