Oat protein concentrates with improved solubility produced by an enzyme-aided ultrafiltration extraction method
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Immonen, Mika J; Myllyviita, Julia ; Sontag-Strohm, Tuula; Myllärinen, Päivi
Organisationer och upphovspersoner
Aalto-universitetet
Myllyviita Julia
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöteknik; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.3390/foods10123050
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja