undefined

Capillary electrophoresis with laser-induced fluorescence detection for studying amino acid uptake by yeast during beer fermentation

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Turkia, Heidi; Sirén, Heli; Penttilä, Merja; Pitkänen, Juha-Pekka

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Turkia Heidi

Pitkänen Juha-Pekka

Penttilä Merja Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Talanta

Moderpublikationens namn

Talanta

Volym

131

Sidor

366-371

Publikationsforum

68050

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.talanta.2014.07.101

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja