undefined

Rye bran as fermentation matrix boosts in situ dextran production by Weissella confusa compared to wheat bran

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Kajala, Ilkka; Mäkelä, Jari; Coda, Rossana; Shukla, Shraddha; Shi, Qiao; Maina, Ndegwa Henry; Juvonen, Riikka; Ekholm, Päivi; Goyal, Arun; Tenkanen, Maija; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Mäkelä Jari

Katina Kati

Tenkanen Maija

Maina Ndegwa Henry

Ekholm Päivi

Shi Qiao

Coda Rossana

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Kajala Ilkka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

100

Nummer

8

Sidor

3499-3510

Publikationsforum

51507

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00253-015-7189-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja