undefined

Rye bran as fermentation matrix boosts in situ dextran production by Weissella confusa compared to wheat bran

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Kajala, Ilkka; Mäkelä, Jari; Coda, Rossana; Shukla, Shraddha; Shi, Qiao; Maina, Ndegwa Henry; Juvonen, Riikka; Ekholm, Päivi; Goyal, Arun; Tenkanen, Maija; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kajala Ilkka

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Mäkelä Jari

Katina Kati

Tenkanen Maija

Maina Ndegwa Henry

Ekholm Päivi

Shi Qiao

Coda Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

100

Nummer

8

Sidor

3499-3510

Publikationsforum

51507

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00253-015-7189-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja