Rye bran as fermentation matrix boosts in situ dextran production by Weissella confusa compared to wheat bran
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Kajala, Ilkka; Mäkelä, Jari; Coda, Rossana; Shukla, Shraddha; Shi, Qiao; Maina, Ndegwa Henry; Juvonen, Riikka; Ekholm, Päivi; Goyal, Arun; Tenkanen, Maija; Katina, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Mäkelä Jari
Katina Kati
Tenkanen Maija
Maina Ndegwa Henry
Ekholm Päivi
Shi Qiao
Coda Rossana
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
100
Nummer
8
Sidor
3499-3510
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00253-015-7189-6
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja