undefined

Lactose- and cellobiose-derived branched trisaccharides and a sucrose-containing trisaccharide produced by acceptor reactions of Weissella confusa dextransucrase

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Shi, Qiao; Juvonen, Minna Katriina; Hou, Yaxi; Kajala, Ilkka ; Nyyssölä, Antti ; Maina, Henry Ndegwa; Maaheimo, Hannu ; Virkki, Marja-Liisa; Tenkanen, Tiina Maija

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nyyssölä Antti

Maaheimo Hannu

Kajala Ilkka

Helsingfors universitet

Maina Henry Ndegwa

Virkki Marja-Liisa

Juvonen Minna Katriina

Shi Qiao

Tenkanen Tiina Maija

Hou Yaxi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

109

Nummer

January

Sidor

226-236

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2015.05.090

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja