undefined

Characterization of lactic acid bacteria isolated from wheat bran sourdough

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Manini, F.; Casiraghi, M.C.; Poutanen, Kaisa; Brasca, M.; Erba, D.; Plumed-Ferrer, C.

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Plumed Ferrer Carmen

Poutanen Kaisa Sinikka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

2016; 66

Sidor

275-283

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2015.10.045

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja