TKI-hankkeen tai opinnäytetyön eettisyyden arviointi
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Näreaho, Susanna; Kettunen, Jyrki
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Avoin TKIO -keittokirja : Reseptejä avoimempaan tutkimukseen ja oppimiseen
Moderpublikationens redaktörer
Päällysaho, Seliina; Latvanen, Jaana; Uusimäki, Sirkku
Förläggare
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Sidor
20-22
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga humanistiska vetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja