Effect of bioprocessing on the in vitro colonic microbial metabolism of phenolic acids from rye bran fortified breads
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Koistinen, Ville M.; Nordlund, Emilia; Katina, Kati; Mattila, Ismo; Poutanen, Kaisa; Hanhineva, Kati; Aura, Anna-Marja
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Katina Kati
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
65
Nummer
9
Sidor
1854-1864
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.jafc.6b05110
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja