undefined

Effect of bioprocessing on the in vitro colonic microbial metabolism of phenolic acids from rye bran fortified breads

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Koistinen, Ville M.; Nordlund, Emilia; Katina, Kati; Mattila, Ismo; Poutanen, Kaisa; Hanhineva, Kati; Aura, Anna-Marja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Mattila Ismo

Poutanen Kaisa

Katina Kata

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

65

Nummer

9

Sidor

1854-1864

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.6b05110

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja