Reaction pathways during oxidation of cereal β-glucans
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Mäkelä, Noora; Sontag-Strohm, Tuula; Schiehser, Sonja; Potthast, Antje; Maaheimo, Hannu; Maina, Ndegwa H.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Maaheimo Hannu
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
157
Sidor
1769-1776
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.carbpol.2016.11.060
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja