undefined

Development and Validation of a UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of Fusarium Mycotoxins in Onion

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Rämö, Sari; Haapalainen, Minna; Latvala, Satu

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Rämö Sari Orcid -palvelun logo

Latvala Satu Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Haapalainen Minna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food analytical methods

Volym

14

Sidor

1524–1536

Publikationsforum

56240

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s12161-021-01992-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja