undefined

Proximate and Sensory Analysis of Wheat Bread Supplemented with Onion Powder and Onion Peel Extract

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Masood, Sara; Rehman, Attiq ur; Bashir, Shahid; Imran, Muhammad; Khalil, Palwasha; Khursheed, Tara; Iftikhar, Faiza; Jaffar, Hafiza Madiha; Farooq, Sana; Rizwan, Bahisht; Javaid, Nida

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Rehman Attiq Ur

Naturresursinstitutet

Rehman Attiq ur Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Bioscience research

Volym

17

Nummer

4

Artikelnummer

86

Sidor

4071-4078

Publikationsforum

89145

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Pakistan

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja