Proximate and Sensory Analysis of Wheat Bread Supplemented with Onion Powder and Onion Peel Extract
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Masood, Sara; Rehman, Attiq ur; Bashir, Shahid; Imran, Muhammad; Khalil, Palwasha; Khursheed, Tara; Iftikhar, Faiza; Jaffar, Hafiza Madiha; Farooq, Sana; Rizwan, Bahisht; Javaid, Nida
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Rehman Attiq Ur
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
17
Nummer
4
Artikelnummer
86
Sidor
4071-4078
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Pakistan
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja