Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Inkinen Tommi
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
119
Artikelnummer
107462
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Socialgeografi och ekonomisk geografi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2020.107462
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja