undefined

Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lunden Janne

Kaskela Jenni

Kiuru Juho

Kosola Mikko

Inkinen Tommi

Åbo universitet

Inkinen Tommi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

119

Artikelnummer

107462

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Socialgeografi och ekonomisk geografi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2020.107462

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja