Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland

< Tillbaka till sökresultaten

Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

119

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Socialgeografi och ekonomisk geografi

Öppen tillgång

Ja

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

false

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]