undefined

Sensory profile of hemicellulose-rich wood extracts in yogurt models

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Kirjoranta, Satu; Knaapila, Antti; Kilpeläinen, Petri; Mikkonen, Kirsi S.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Kilpeläinen Petri Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Mikkonen Kirsi S.

Kirjoranta Satu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Cellulose

Förläggare

Chapman & Hall

Publikationsforum

53222

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s10570-020-03300-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja