Spruce Galactoglucomannan-Stabilized Emulsions Enhance Bioaccessibility of Bioactive Compounds

Spruce Galactoglucomannan-Stabilized Emulsions Enhance Bioaccessibility of Bioactive Compounds

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Zhao, Hongbo; Mikkonen, Kirsi S.; Kilpeläinen, Petri O.; Lehtonen, Mari I.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Zhao Hongbo

Mikkonen Kirsi S.

Lehtonen Mari

Naturresursinstitutet

Kilpeläinen Petri Olavi Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Förläggare

MDPI AG

Volym

9

Nummer

5

Artikelnummer

672

Sidor

14 p.

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Skogsvetenskap

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods9050672

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja

Spruce Galactoglucomannan-Stabilized Emulsions Enhance Bioaccessibility of Bioactive Compounds - Forskning.fi