Effect of virtual eating environment on consumers' evaluations of healthy and unhealthy snacks
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Pennanen, Kyösti; Närväinen, Johanna; Vanhatalo, Saara; Raisamo, Roope; Sözer, Nesli
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Närväinen Johanna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
82
Artikelnummer
103871
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Data- och informationsvetenskap; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodqual.2020.103871
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja