undefined

Effect of virtual eating environment on consumers' evaluations of healthy and unhealthy snacks

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Pennanen, Kyösti; Närväinen, Johanna; Vanhatalo, Saara; Raisamo, Roope; Sözer, Nesli

Organisationer och upphovspersoner

Tammerfors universitet

Raisamo Roope Orcid -palvelun logo

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Närväinen Johanna

Pennanen Kyösti Orcid -palvelun logo

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Vanhatalo Saara Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

82

Artikelnummer

103871

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Data- och informationsvetenskap; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2020.103871

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja