undefined

Sustainable value chain activities towards sustainable food services: a case study from Finland

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Tikkanen, Irma; Jaakkola, Leila

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Emerald

Volym

2

Nummer

4

Sidor

409-424

Publikationsforum

87745

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi; Övriga samhällsvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1108/jhti-12-2018-0086

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja