Sustainable value chain activities towards sustainable food services: a case study from Finland
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Tikkanen, Irma; Jaakkola, Leila
Organisationer och upphovspersoner
Laurea-ammattikorkeakoulu
Jaakkola Leila
Östra Finlands universitet
Tikkanen Irma
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
2
Nummer
4
Sidor
409-424
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Företagsekonomi; Övriga samhällsvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1108/jhti-12-2018-0086
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja