Consumer insight on a snack machine producing healthy and customized foods at point of consumption
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Vehmas, Kaisa; Lavrusheva, Olga; Seisto, Anu; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia
Organisationer och upphovspersoner
Aalto-universitetet
Lavrusheva Olga
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
121
Nummer
10
Sidor
2551-2563
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Företagsekonomi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1108/BFJ-01-2019-0033
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja