The effect of additives on the speed of the crystallization front of xylitol with various degrees of supercooling
Publiceringsår
2010
Upphovspersoner
Seppälä, Ari; Meriläinen, Arttu; Wikström, Lisa; Kauranen, Pertti
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
34
Nummer
5
Sidor
523-527
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Fysik; Byggnads- och samhällsteknik; Maskin- och produktionsteknik; Miljöteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.expthermflusci.2009.11.005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja