The effect of structure and texture on the breakdown pattern during mastication and impacts on in vitro starch digestibility of high fibre rye extrudates
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Alam, Syed Ariful ; Pentikainen, Saara; Närväinen, Johanna; Katina, Kati; Poutanen, Kaisa; Sozer, Nesli
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
10
Nummer
4
Sidor
1958-1973
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1039/c8fo02188k
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja