undefined

The effect of structure and texture on the breakdown pattern during mastication and impacts on in vitro starch digestibility of high fibre rye extrudates

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Alam, Syed Ariful ; Pentikainen, Saara; Närväinen, Johanna; Katina, Kati; Poutanen, Kaisa; Sozer, Nesli

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Närväinen Johanna

Poutanen Kaisa

Sozer Nesli Orcid -palvelun logo

Pentikäinen Saara Orcid -palvelun logo

Alam Syed Ariful

Helsingfors universitet

Katina Kati

Alam Syed Ariful

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food and function

Moderpublikationens namn

Food & Function

Volym

10

Nummer

4

Sidor

1958-1973

Publikationsforum

70469

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1039/c8fo02188k

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja