undefined

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Arte, Elisa; Huang, Xin; Nordlund, Emilia; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Arte Elisa

Katina Kati

Huang Xin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

289

Sidor

103-111

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2019.03.020

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja