Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Arte, Elisa; Huang, Xin; Nordlund, Emilia; Katina, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
289
Sidor
103-111
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2019.03.020
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja