undefined

Functionality of spruce galactoglucomannans in oil-in-water emulsions

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Bhattarai, Mamata; Pitkänen, Leena M.; Kitunen, Veikko; Korpinen, Risto; Ilvesniemi, Hannu; Kilpeläinen, Petri O.; Lehtonen, Mari I.; Mikkonen, Kirsi S.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Mikkonen Kirsi S.

Pitkänen Leena M.

Bhattarai Mamata

Lehtonen Mari I.

Naturresursinstitutet

Korpinen Risto

Kitunen Veikko

Ilvesniemi Hannu

Kilpeläinen Petri

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

86

Sidor

154-161

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2018.03.020

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja