undefined

Bioprospecting for brewers: Exploiting natural diversity for naturally diverse beers

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Cubillos, Francisco A.; Gibson, Brian; Grijalva-Vallejos, Nubia; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Gibson Brian

Nikulin Jarkko

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Uleåborgs universitet

Nikulin Jarkko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Yeast

Volym

36

Nummer

6

Sidor

383-398

Publikationsforum

69300

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Industriell bioteknologi; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/yea.3380

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja