undefined

The effect of additives on the quality of white lupin-wheat silage assessed by fermentation pattern and qPCR quantification of clostridia

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

König, W.; Lamminen, M.; Weiss, K.; Tuomivirta, T. T.; Munoz, S. Sanz; Fritze, H.; Elo, K.; Puhakka, L.; Vanhatalo, A.; Jaakkola, S.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vanhatalo A.

Elo K.

Puhakka L.

Lamminen M.

Jaakkola S.

Naturresursinstitutet

Fritze Hannu

Tuomivirta Tero

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Grass and Forage Science

Volym

72

Nummer

4

Sidor

757-771

Publikationsforum

56780

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/gfs.12276

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja