undefined

Neutral electrolyzed water (NEW), chlorine dioxide, organic acid based product, and ultraviolet-C for inactivation of microbes in fresh-cut vegetable washing waters

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Lehto, Marja; Kuisma, Risto Martti Johannes; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Mäki, Maarit

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kymäläinen Hanna-Riitta

Kuisma Risto Martti Johannes

Naturresursinstitutet

Mäki Maarit

Lehto Marja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

42

Nummer

1

Artikelnummer

13354

Publikationsforum

60442

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/jfpp.13354

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja