Neutral electrolyzed water (NEW), chlorine dioxide, organic acid based product, and ultraviolet-C for inactivation of microbes in fresh-cut vegetable washing waters
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Lehto, Marja; Kuisma, Risto Martti Johannes; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Mäki, Maarit
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
42
Nummer
1
Artikelnummer
13354
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/jfpp.13354
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja