Development of a fermented quinoa-based beverage
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Urquizo, Fanny Emma Ludena; Torres, Silvia Melissa Garcia; Tolonen, Tiina; Jaakkola, Mari; Pena-Niebuhr, Maria Grazzia; von Wright, Atte; Repo-Carrasco-Valencia, Ritva; Korhonen, Hannu; Plumed-Ferrer, Carme
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Korhonen Hannu
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
5
Nummer
3
Artikelnummer
10.1002/fsn3.436
Sidor
602-608
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja