undefined

Development of a fermented quinoa-based beverage

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Urquizo, Fanny Emma Ludena; Torres, Silvia Melissa Garcia; Tolonen, Tiina; Jaakkola, Mari; Pena-Niebuhr, Maria Grazzia; von Wright, Atte; Repo-Carrasco-Valencia, Ritva; Korhonen, Hannu; Plumed-Ferrer, Carme

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

von Wright Atte

Plumed Ferrer Carmen

Uleåborgs universitet

Jaakkola Mari Hannele

Tolonen Tiina Liisa

Naturresursinstitutet

Korhonen Hannu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

5

Nummer

3

Artikelnummer

10.1002/fsn3.436

Sidor

602-608

Publikationsforum

84580

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja