Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - A review
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Heiniö, Raija-Liisa; Noort, M.W.J.; Katina, K.; Alam, Syed Ariful; Sözer, Nesli; de Kock, H.L.; Hersleth, M.; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Östra Finlands universitet
Poutanen Kaisa Sinikka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
47
Sidor
25-38
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.tifs.2015.11.002
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja