undefined

Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - A review

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Heiniö, Raija-Liisa; Noort, M.W.J.; Katina, K.; Alam, Syed Ariful; Sözer, Nesli; de Kock, H.L.; Hersleth, M.; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Poutanen Kaisa Sinikka

Helsingfors universitet

Katina Kati

Alam S. A.

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Alam Syed Ariful

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

47

Sidor

25-38

Publikationsforum

68698

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.tifs.2015.11.002

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja