undefined

Digestibility and energy value of pea (Pisum sativum L.), faba bean (Vicia faba L.) and blue lupin (narrow-leaf) (Lupinus angustifolius) seeds in broilers

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Koivunen, Erja; Partanen, Kirsi; Perttilä, Sini; Palander, Samu; Tuunainen, Petra; Valaja, Jarmo Urmas

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Valaja Jarmo Urmas

Naturresursinstitutet

Koivunen Erja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Animal Feed Science and Technology

Volym

218

Sidor

120-127

Publikationsforum

51125

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.anifeedsci.2016.05.007

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja