Effect of Microwave-Assisted Pretreatment Conditions on Hemicellulose Conversion and Enzymatic Hydrolysis of Norway Spruce

Effect of Microwave-Assisted Pretreatment Conditions on Hemicellulose Conversion and Enzymatic Hydrolysis of Norway Spruce

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Kuittinen, S.; Rodriguez, Y. Puentes; Yang, M.; Keinänen, M.; Pastinen, O.; Siika-aho, Matti; Turunen, O.; Pappinen, A.

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Puentes Rodriguez Yohama

Kuittinen Suvi

Pappinen Ari

Keinänen Markku

Yang Ming

Aalto-universitetet

Pastinen Ossi

Turunen Ossi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

9

Nummer

1

Sidor

344-354

Publikationsforum

52343

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Industriell bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Skogsvetenskap

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s12155-015-9696-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja

Effect of Microwave-Assisted Pretreatment Conditions on Hemicellulose Conversion and Enzymatic Hydrolysis of Norway Spruce - Forskning.fi