undefined

Social representation of new foods among European students

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Mäkiniemi, Jaana-Piia; Bäckström, Anna Maria Elisabeth; Ahola, Salla; Pieri, Michelle; Pirttilä-Backman, Anna-Maija

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Bäckström Anna Maria Elisabeth

Pirttilä-Backman Anna-Maija

Mäkiniemi Jaana-Piia

Ahola Salla

Tammerfors universitet

Mäkiniemi Jaana-Piia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Food Journal

Volym

116

Nummer

12

Sidor

1921-1930

Publikationsforum

52664

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Psykologi; Övriga samhällsvetenskaper; Sociologi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja