undefined

Water consumption and wastewaters in fresh-cut vegetable production

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Lehto, Marja; Sipilä, Ilkka; Alakukku, Laura; Kymäläinen, Hanna-Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kymäläinen Hanna-Riitta

Alakukku Laura

Naturresursinstitutet

Sipilä Ilkka

Lehto Marja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Agricultural and Food Science

Volym

23

Nummer

4

Sidor

246-256

Publikationsforum

50680

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksvetenskap

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja