Effect of Estrogen and Food Hardness on Metabolism and Turnover of Condylar Cartilage.
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Orajärvi, Marko; Thesleff, Irma; Hartikainen, Henna; Raustia, Aune; Pirttiniemi, Pertti
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Thesleff Irma
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
29
Nummer
3
Sidor
297-307
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Odontologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Biomedicinska vetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.11607/ofph.1287
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja