Antimicrobial activity of organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Oinaala, Djamila; Lehesvaara, Marjatta; Lyhs, Ulrike; Tikkanen-Kaukanen, Carina Alexandra
Organisationer och upphovspersoner
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Lehesvaara Marjatta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
5
Nummer
2
Sidor
153-159
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1007/s13165-015-0103-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja