Vitamin D, dietary patterns, and food acquisition.
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Yngve A; Haapala I; Hodge A; McNeill G; Tseng M
Organisationer och upphovspersoner
Östra Finlands universitet
Haapala Irja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
14
Nummer
9
Sidor
1511-1512
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Pedagogik; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Publiceringsland
Förenade kungariket
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja