undefined

Control fees and quality systems have improved food control as perceived by local food control officers in Finland

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Tähkäpää, Satu; Nevas, Mari; Kallioniemi, Maija; Korkeala, Hannu; Maijala, Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Korkeala Hannu

Nevas Mari

Maijala Riitta

Tähkäpää Satu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Control

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

32

Nummer

1

Sidor

304-308

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.foodcont.2012.12.017

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja