Control fees and quality systems have improved food control as perceived by local food control officers in Finland
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Tähkäpää, Satu; Nevas, Mari; Kallioniemi, Maija; Korkeala, Hannu; Maijala, Riitta
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
32
Nummer
1
Sidor
304-308
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.foodcont.2012.12.017
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja