Stability of anthocyanins in berry juices stored at different temperatures
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Hellström J, Mattila P, Karjalainen R
Organisationer och upphovspersoner
Östra Finlands universitet
Karjalainen Reijo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
31
Nummer
1
Sidor
43800
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.jfca.2013.02.010
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja